2014. június 30., hétfő

2.rész..*___*

Tiffani szemszöge: 

Zayn a suliban folyamatosan úgy nézett rám mint aki menten fölfal...majd az óra végén kiviharzott az osztályból....Miután hazamentem még mindig a tegnap estére tudtam gondolni....Ki vagy mi lehetett az aki megmentett?? Nah....mind1....Megcsörrent a telefonom....- Igen tessék? - szóltam bele......-Szia, Tiff! Én vagyok az Jessica....délután eljössz velünk báli ruhát nézni?? - szólt vissza...- Oh..persze! - mosolyogtam....- Okés! Akkor olyan 7 óra felé gyere a főtérre! Szia! Puszii....- köszönt el....-Szia! - s letettem a telefont....! Oké...akkor...kimegyek és megnézem milyen idő van....Kimentem......meg fordultam mert egy fura zajt hallottam a ház tetejéről......- Úristen! Mit keresel te ott? - néztem fel a tetőre...Ott ült az árnyékban az a fura alak aki tegnap megmentett.....- Zayn?? - néztem meg jobban...Majd leugrott a tetőről és gyorsan odajött hozzám....- Tiffani! - suttogta a fülembe....majd a hajamat félretette a nyakamról és meg akart harapni! Majd.....valami gyorsan elragadta a hátam mögül.....Felsikítottam......Mind a két lény el tűnt.....Majd hirtelen ugyanolyan gyorsaságban elém vágott egy  másik fiú.....vagy valami más.....:

- Ki vagy te?? - néztem rá...és elkezdtem hátra lépkedni....- Ne! Ne félj tőlem! - lépett közelebb....volt nálam paprika spré...és azt hirtelen előkaptam és belefújtam a szemébe.....- Áh...a Francba! Nem érti meg hogy nem akarom bántani......- ezt elmondta és felugrott..és eltűnt a szemem elöl.....- Ez meg mi volt?? - kérdeztem hangosan magamtól.....Közben rájöttem valamire....Zayn ahogy hozzámért....irtó hideg volt a keze......Gyorsan oda ültem a laptopom elé és beírtam...: " A hideg" .....rámentem a könyvtalálatokra.....Áh...pont ahova Jessicával megyünk onnan pár utcányira van a könyves ahova nekem be kell mennem!
Pár órával később......:
Hát...esős idő volt...szóval vastagabban kellett öltöznöm...Ezt vettem fel: 



Felöltöztem kifésültem a hajam....egy halvány smink is belefért....Lementem ott felvettem a cipőmet és a táskámat....Majd elindultam.....Fél órával később ott is voltam.....Jess és Angela már ott vártak....- Sziaa! - átöleltek mind a ketten...-Sziasztok! - köszöntem nekik.....

( MÉG MA HOZOMA FOLYTATÁST...:) )

2014. június 29., vasárnap

1.rész...*__*

Tiffani szemszöge:

Kopogtak...:
- NYITOM! - ordítottam ki a Tv elöl....Kinyitottam.....- Josh! - ugrottam a nyakába....:Ő a legjobb barátom..! 


- Mit keresel itt? - néztem rá érdeklődő tekintettel....- Hát..mostanában úgy láttam rajtad hogy valami baj van...így ma rávettem a szüleidet hogy engedjenek el velün bulizni...Nah...milyen ötlet??- mosolyogva mesélt Josh...- Hát...nem is tudom! - húztam félre a számat...- Gyere! - nézett rám boci szemekkel....

Josh szemszöge:
- Nah...jó! - sóhajtot nagyon Tiff.....Nah...több évig vártam hogy lefektessem......Hogy észrevegyen...nem úgy mint barát hanem mint pasi...Elégvolt! Ma ha tetszik neki ha nem...akkor is lefektetem....- Gyerünk , Tiff! Öltözz! - szóltam rá....-Jah...oké!1 perc és kész vagyok!! - rohant fel a lépcsőn...olyan élvezettel bámultam a fenekét...míg...: - Szia, Josh! - köszönt oda Em és átölelt....- Szia! - öleltem meg.....- Hová mentek?? - kérdezett....- Bulizni valahová....ahova beengednek oda simán bemegyünk! - kacsintottam....- Jó! Akkor jó szórakozást! - nyomott két puszit az arcomra és elment.....

Tiffani szemszöge:

- Okés! Most mit vegyek fel?? - kérdeztem magam....-Hát....Ezt... vettem ki ezt a ruha összeállítást a szekrényből...:

- Oh...köszi Em....- nyomtam két puszit arcára és elkezdtem öltözni..majd megcéloztam a fürdőt....Ott gyorsan összekötöttem ahajam...dobtam fel egy kis sminket...és leindultam.
- Kész vagyok! Indulhatunk? - kérdeztem.....-Persze! Ahogy kívánja hölgyem...! - mosolyogva fogta meg a kezem Josh....Mikor odaértünk..az elején még nem voltam ráhangolódva...aztán benyomtam pár Jack Daniels-t( csak azért ittam meg mert a kedvenc nagybátyám adta) és mérsi indulhatott a buli....: 

Josh szemszöge:
Áh....király..teljesen be van állva....Gondolataim közepette elindultam Tiff felé....- Gyere Tiff menjünk! - szóltam neki.....- Okés! Rendbe! - mosolygott......Elindultunk...és féúton egy sötét sikátorban találtam magunkat....Áh...ez a hely pont tökéletes lesz.....Erélyesen közel húztam magamhoz Tiffet és elkezdtem csókolgatni a nyakát....Majd levettem róla a felsőt....- Ne! Josh! Áj le! - elkezdett ordibálni és ellökött magától...- Gyere csak vissza!- majd a nadrágot is levettem róla....és erőteljesebben kezdtem csókolgatni a nyakát.....- SEGÍTSÉG! SEGÍTSÉG! - ordítozott...

Tiffani szemszöge:

- SEGÍTSÉG! SEGÍTSÉG! - hírtelen kijózanodtam és rádöbbentem hogy csak ezért  hozott  magával..és ordítani kezdtem....- Nyugi kislány....Jó lesz! - és elkezdte kiszívni a nyakam...majd letepert a földre...és a fehérneműmet is le akarta rólam szedni......Majd egyszer csak....egy alak ugrott le a panelház tetejéről....és Josh-t megfogta a grabancánál fogva és fölemelte....majd erővel elhajította..... úgy hajította el mintha egy síma labda lett volna...majd szélsebesen odament hozzá és csak azt hallottam ahogy   Josh kiabál..de egyszer csak elhalhatott....Majd a furcsa alak megfordult....:


A a szája csupa vér.....- Úristen! - fel álltam és elkezdtem futni....de a furcsa alak gyorsabb volt és hirtelen elém vágott.......- Ne! Kérlek!Ne bánts! - húzottam hátrébb......- Nyugalom! Nem foglak bántani! - szólalt meg és a száját megtörölte....- Ki vagy te? - néztem rá...- Zayn! Zayn Malik! - nyújtotta  a kezét.....- Tiffani! Tiffani Grande! - fogtam vele óvatosan kezet......- Öhm....nemf  fázol?? -  nézett végig rajtam miközben egy szál fehérneműben voltam....- Öhm....- még végig sem bírtam mondani a gondolatomat mert levette a dzsekiét és a hátamra terítette.....- Köszönöm! De hogy fogom kimagyarázni hogy mi lett Josh-al?? - néztem rá....félénken...mivel még mindig nagyon tartottam tőle....- Ne aggódj! Elsikálom a dolgot....! - mosolygott...- Öhm...mennem kell! Köszönök mindent....- köszöntem el tőle és gyorsan kiigyekeztem a sikátorból...Mikor hazaértem már mindenki aludt....Gyorsan felmentem a szobámba....miután bementem leültem az ajtó elé és elsírtam magam....Azért Josh - t csak a legjobb barátomnak tekintettem.....de közben azon is kattogott az agyam hogy ki lehetett az a személy...mert nem nagyon láttam az arcát.....Mind1 lefeküdtem aludni...Bár nem nagyon ment! Másnap reggel ugyebár suliba kellett mennem....szóval hamar fel kellett kelnem.....gyorsan elkészülődtem a suliba majd beültem a kocsiba és elindultam a suli felé.....De furcsa dolog történt....Új tanuló jött az osztályunkba.....És nagyon hasonlított arra az alakra kit tegnap láttam....és furcsa mert a neve is ugyan az volt....( Zayn Malik)....és a padtársán lett...: 









Szereplők...*___*





Tiffani Grande:

20 éves lány...Gyönyörű mint látható....De nem számolt azzal hogy eb gyilkosba fog beleszeretni...egy vámpírba....!





























Zayn Malik:
21 éves korában leragadt az időben.....Vámpír lett....és vagy 120 éves....Nem készült fel rá hogy pont egy halandóba fog beleszeretni...Tiffani-ba.....!



























Harry Styles:

Hát igen...a világ legveszélyesebb ragadozója...persze...pont ilyen helyes fiút kellett hallhatatlanná tenni-e valakinek...amugy 20 éves...szinten leragadt....!